OREMFI

FW INVEST SPAIN (www.te-koop-spanje.be) werkt samen met OREMFI, Oremfi by Aserpro is een onderneming gespecialiseerd in juridische en fiscale diensten die klanten van uiteenlopende nationaliteiten begeleidt om hun woning veilig te kopen en verkopen.

Oremfi by Aserpro is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het Spaanse Eigendomsrecht. Ons professionele team biedt bijstand aan zowel ingezetenen als niet-ingezetenen (de meerderheid van onze klanten) in Spanje die een woning wensen te kopen.

Oremfi biedt bovendien bijstand bij alle Notariële formaliteiten:

- Nalatenschappen en testamenten, schenkingen, volmachten
- Spaanse belastingen in het algemeen
- verzekeringen
- aanvraag van de Spaanse verblijfsvergunning
- bijstand bij het huren/verhuren van woningenBEKIJK HIER DE WEBSITE VAN OREMFI
Te Koop Spanje

Met bijna 43 jaar ervaring als Spanjemakelaar aan de Costa Blanca, heeft Masa Nederland alle kennis in huis om u te helpen bij de aankoop van uw woning onder de zon; voor vakantie, pensionering, permanente bewoning, verhuur, als investering of gewoon voor uw eigen plezier. Ook voor de zogenaamde bankverkopen bent u bij ons aan het juiste adres.

MASA begeleidt al jarenlang, op een persoonlijke wijze, relaties bij de aankoop van een Spaanse woning én om (nog meer) van het leven te genieten met een MASA-woning in Spanje. Indien U kiest voor zekerheid, betrouwbaarheid, de laagste prijsgarantie bij nieuwbouw en ervaring sinds 1981, is MASA een logische keuze.