ERKENDE MAKELAARS EN SLEUTELBEHEERDERS

Te koop in Spanje

Adorna Keyholding

Adorna Keyholding is een bedrijf gespecialiseerd in sleutelbeheer en zo veel meer.

De drijvende kracht achter dit project is dat we geloven in het maken van een ‘commitment to an environment’, wat essentieel is om de impact te maximaliseren van het leven op een plek waar U zich meteen thuis zal voelen. Daarbij hoort een professionele aanpak van aangeboden diensten met persoonlijke aandacht en 100% betrokkenheid. Onze diensten bieden U alles wat U nodig heeft tijdens uw verblijf on & offshore.

Bij Adorna Keyholding kan U kiezen uit een contract van 3-maandelijkse of jaarlijkse duur, gecombineerd met vijf verschillende formules op het gebied van sleutelbeheer.

U kan bijvoorbeeld kiezen om de sleutel enkel te laten bewaren voor het geval iemand hem nodig heeft wanneer U niet aanwezig bent. Daarnaast is het mogelijk om de frequentie van inspectierondes te bepalen van wekelijks tot maandelijks. Op deze manier proberen we zoveel mogelijk flexibiliteit aan te bieden.   https://www.adornakeyholding.be/


Te koop in Spanje

Sylvies Sleutelbeheer

Hallo iedereen, mijn naam is Sylvie en sinds 2018 woonachtig te Spanje aan de Costa Blanca .

Indien u enkel wil genieten van uw vakantiewoning en dus op zoek bent naar iemand die u kan vertrouwen en al uw zorgen kan wegnemen aangaande verhuur en onderhoud van uw woning dan bent u hier zeker aan het juiste adres.

Neem gerust een kijkje op mijn website en ontdek wat ik voor u kan betekenen.

Veel plezier !   https://www.sylviessleutelbeheer.es/


Te koop in Spanje

MASA INTERNATIONAL

MASA International, al meer dan 40 jaar dé vastgoedspecialist aan de Costa Blanca en Costa Calida

MASA International is een volledig erkende vastgoedspecialist die al meer dan 34,000 families hielp met het vinden van een buitenlandse eigendom. Wij helpen ook graag om uw droom waar te maken: Vraag onze brochure aan of neem contact op met Masa International in Belgium via het nummer +32 3 304 26 61. 

Bekijk aanbod